Савети психолога и педагога

КАКО СЕ У ШКОЛИ МОЖЕ СМАЊИТИ ШКОЛСКИ НЕУСПЕХ ДЕЦЕ СА НЕДОСТАТКОМ ПАЖЊЕ

МОТИВАЦИЈА

КОНЦЕНТРАЦИЈА

КАКО ПРАВИЛНО УЧИТИ

ТЕХНИКЕ УЧЕЊА

СТРАХ ОД ШКОЛЕ

ПРИЛАГОЂАВАЊЕ УЧЕНИКА ПРВОГ РАЗРЕДА НА ШКОЛУ

ПРЕЛАЗ СА РАЗРЕДНЕ НА ПРЕДМЕТНУ НАСТАВУ

КАКО ПРОВЕСТИ ВРЕМЕ У ИЗОЛАЦИЈИ

 

РАДИОНИЦЕ:

24.02.2021. год.

Данас је педагог Андријана Јанковић у сарадњи са васпитачицом Смиљом Александров одржала радионицу за развијање и вежбање осећаја за ритам, вежбање пажње и аудитивне перцепције са предшколцима из издвојеног одељења у насељу Милка Протић.

 

10.02.2021. год.

Данас је педагог Андријана Јанковић у сарадњи са васпитачицама предшколске групе у издвојеном одељењу у насељу Милка Протић одржала радионицу са предшколцима. Циљ радионице је вежба концентрације, пажње и моторике код деце.

18.11.2020. год.

Вежбе фине моторике са ученицима предшколске групе у издвојеном одељењу у насељу Милка Протић. Циљ данашњих вежбица јесте да се активира што већи број мишића шаке, што за циљ има правилно држање оловке у руци и лепо писање. Активност је такмичарског типа- ради се у пару, остали ученици навијају. Радионицу је радила психолог школе, Маја Рудић.

4.11.2020. год.

Педагог,Андријана Јанковић, у сарадњи са васпитачицама из издвојеног одељења у насељу Милка Протић,одржала је  радионицу ,,Колаж од дугмића” са предшколцима. Циљ ове радионице био је вежбање фине моторике код деце.