Ученик генерације

Мара Рашић, одељење 8/1

Ученица генерације у школској 2023/2024. години

Вук Милошевић, одељење 8/3

Ученик генерације у школској 2022/2023. години

 

Вук Петровић одељење 8/4

Ученик генерације у школској 2021/2022. години

Поред запажених резултата из предмета рачунарство и информатика и српског језика и књижевности, Вук има изванредне резултате и као млади пијаниста. Добар друг и својим понашањем и залагањем пример је и другим ученицима да је сваки успех могућ!

 

 

Вера Јевтић и Ива Миленковић

ученице генерације у школској 2020/2021. години

Матеја Панић

ученик генерације у школској 2019/2020. години

На такмичењима из физике постизао запажене резултате. У шестом разреду освојио треће место на републичком такмичењу из физике.У осмом разреду показао је изузетан успех на такмичењу из енглеског језика.

Поред тога, истакао се и у одбојци, где је дао значајан допринос школском спорту, постижући са школском одбојкашком екипом значајне резултате на такмичењима.

 

Милош Бисенић

ученик генерације у школској 2018/2019. години

На такмичењима из физике имао је запажене резултате. У шестом, седмом и осмом разреду такмичио се на републичком такмичењу из физике, где је у шестом разреду освојио прво место, а у осмом треће. Поред такмичења из физике, значајан успех показао је и на такмичењима из српског језика на општинском и окружном нивоу. Такође, у петом, шестом и седмом разреду освајао је похвале и прво место на општинском такмичењу из математике.

Поред тога, значајна постигнућа имао је и у спорту, па је проглашен и спортистом школске 2018/19. године.

На Првенству града Ниша у пливању, дисциплина прсно 50м, у петом, седмом и осмом разреду на окружном такмичењу освојио је прво место, док је у шестом заузео друго место.