Маркетинг школе

30. 12. 2021. ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА СА ОРГАНИЗАЦИЈОМ ,,АКО ИМАШ ДОНЕСИ, АКО НЕМАШ ОДНЕСИ”

У сарадњи са организацијом ,,Ако имаш донеси, ако немаш однеси”, ученици и родитељи наше школе учествовали су у хуманитарној акцији. Чланови Ученичког парламента и Вршњачког тима су са наставницима од прикупљених слаткиша, сланиша, играчака и школског прибора направили пакетиће који су додељени најугроженијима. Акцију су пропратиле психолог Маја Рудић, наставница Ана Тасић и васпитачица Анђела Рајковић.

30. 12. 2021. Новогодишњи маскенбал

У добром расположењу испраћамо стару годину и дочекујемо нову 2022. годину. У издвојеном одељењу у насељу Милка Протић и у матичној школи наши предшколци и ученици од првог до осмог разреда учествовали су у маскенбалу организованом поводом краја првог полугодишта. Уживали смо у забави и дружењу.

21. 12. 2021. године  Најлепше жеље за најмлађе

Ученици петог разреда матичне школе са наставницом Иваном Вујић и Јованом Бјелић припремили су новогодишње честитке за будуће предшколце. Пожелели смо им остварење жеља и срећну Нову годину.

16.12. 2021. године Изазови образовања и васпитања током епидемије

Гостујући на теливизији Зона плус, директорка наше школе Верица Раденковић и психолог школе Маја рудић, говориле су о изазовима у образовању и васпитању које је наметнула тренутна епидемиолошка ситуација.

Најпре смо се  сви потрудили да што је више могуће сачувамо здравље ученика и наставника и да редован рад у самој школи постане наша свакодневица. Уз поштовање епидемиолошких мера успели смо у томе и успешно приводимо крају прво полугодиште. Ученици су уз помоћ наставника и својих радних навика надокнадили евентуалне пропусте, који су се десили током онлајн наставе.

Трудимо се да и поред епидемије спроводимо пројекте у којима школа учествује. Један од пројеката је пројекат Образовање за права детета, у оквиру којег активно учествују ученици од шестог до осмог разреда наше школе. Учествујући у пројектима ученици развијау своју личност и учествују у вршњачкој едукацији, постају медијатори. Кроз низ активности сви запослени труде се да услед недостатка амбијенталне наставе укључе ученике у целокупан школски живот, као што су уређење школе, учествовање у радионицама и хуманитарним акцијама. Наш циљ је да поред образовања код деце развијамо и васпитање.

Директорка и психолог школе истакле су радну атмосферу и мотивацију и ученика и запослених да се школски живот несметано одвија и у време пандемије.

Исечак из емисије можете погледати путем следећег линка https://www.youtube.com/watch?v=6zabyfnGC8A

15. 11. 2021. Гостовање на телевизији Belle Amie

Гостујући на телевизији Belle Amiе међународној сарадњи ОШ ,,Бубањски хероји” са руском школом из града Шуја и награђеном пројекту у Русији. У конкуренцији 162 пројекта колега Муравјев из руске школе број 11 из града Шуја, добио је престижну награду од стране руског Министарства просвете. Кроз снимање кратких филмова, пројектну наставу и путем часова путем Скајпа упознајемо наше пријатеље из Русије са значајним моментима из српске историје и културе. Директорка је овом приликом најавила припрему документарног филма ,,Стазама Светог Василија Острошког”.  Емисију можете пронаћиу на линку https://www.youtube.com/watch?v=hKpnjVVi-7A

 

06. 10. 2021. Цветић за вртић – посета вртићима ,,Бајка” и ,,Маслачак”

Дечијих осмех и радост су симбол Дечје недеље. Желећи да обрадујемо предшколце из вртића ,,Бајка” и ,,Маслачак” припремили смо им честитке, које су им приликом посете вртићима уручили директорка школе Верица Раденковић, представник Ученичког парламента Мартин Вељковић и библиотекар Јована Бјелић. Честитке су припремили ученици 5. и 7. разреда са наставницом Иваном Вујић.

05. 10. 2021. Посета предшколаца Цветић за вртић

Данас је предшколце са Ледене стене дочекала директорка Верица Раденковић у дворишту наше школе. За предшколце су програм припремили ученици наше школе који су са својим учитељицама и наставницом Јованом Бјелић спремили рецитације које су говорили. Такође, наш школски хор је наступао предвођен наставницом музичке културе Јованом Ђокић. На крају дружења ученици, чланови Ученичког парламета и Вршњачког тима,са наставницом грађанског васпитања Аном Тасић предшколцима су поделили балоне. Поред балона предшколци су добили и честитке које су за њих израдили ученици 5. и 7. разреда са наставницом Иваном Вујић.

 

04. 10 – 08. 10. 2021. Обележавање Дечје недеље

Низом активности обележавамо Дечју недељу.

Стихом до дечјег осмеха – Предшколци из издвојеног одељења са својом васпитачицом Анђелом Рајковић снимили су рецитал песме ,,Дете није играчка” Љубивоја Ршумовића.

 

 

ПРОМОТИВНИ ПЛАКАТИ ЗА УПИС УЧЕНИКА ПРВОГ РАЗРЕДА И ПРЕДШКОЛАЦА

14.12.2020. год. ПРОМОТИВНИ ВИДЕО ЗА БУДУЋЕ ПРЕДШКОЛЦЕ

У нашој предшколској групи деци је испуњено време разним, корисним активностима, које позитивно утичу на њихов развој и одрастање.

Њихово учење се реализује кроз игру и савремен приступ настави.

Поред тога што се дружеуче слова и бројеве, предшколци имају бесплатне часове енглеског језика и  часове корективне гимнастике.

Често учествују у радионицама које имају за циљ развој фине моторике код деце.

У понуди је и драмска секција кроз коју деца могу да покажу своје таленте,креативност и уче се лепом изражавању.

Боравак у нашој предшколској групи је пријатан, у лепо уређеном простору, у коме су деца безбедна, јер безбедност  деце је на првом месту.

Предшколци добијају бесплатне уџбенике и поклоне добродошлице.

Много је разлога да деца буду део баш наше предшколске групе.

6.10.2020.год. ПОДЕЛА ЧЕСТИТКИ ПРЕДШКОЛЦИМА

У овиру Дечије недеље, директорка школе, Верица Раденковић, посетила је вртиће “Бајка” и “Маслачак” и предала васпитачицама честитке које су наши ученици са наставницом ликовне културе,Иваном Вујић, припремили за предшколце.

27.12.2019.год. НОВОГОДИШЊА ПРИРЕДБА ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ У НАСЕЉУ МИЛКА ПРОТИЋ

У насељу Милка Протић одржана је новогодишња приредба за предшколце и њихове родитеље. Приредбз су припремили  ученици млађих  разреда и предшколци.Приредба је била добар пример корелације свих предмета, пројектне наставе, а велики део програма је био изведен на енглеском језику. На крају вечери предшколцима су подељени новогодишњи  пакетићи.       

25.12.2019.год. ПОСЕТИЛИ СУ НАС ПРЕДШКОЛЦИ ИЗ ВРТИЋА ”МАСЛАЧАК”

За предшколце вртића ,,Маслачак” у оквиру маркетинга школе, организовали смо превоз и били су данас наши гости.У пратњи директорке Верице Раденковић, помоћника директора Милоша Митића, педагога Драгане Стевановић и библиотекарки школе, деца су посетила часове хемије, немачког језика, ликовне културе и физичког. Уживали су у новогодишњој представи, а затим су присуствовали часовима учитељица четвртог разреда.

             
24.12.2019.год. ПОСЕТА  ПРЕДШКОЛАЦА  ИЗ ВРТИЋА ”БАЈКА”

У оквиру маркетинга школе, организовали смо превоз за предшколце вртића ,,Бајка”, који су данас били наши гости.У пратњи директорке Верице Раденковић, помоћника директора Милоша Митића, педагога Драгане Стевановић и библиотекарки школе, деца су обишла наставне кабинете и салу за физичко. Присуствовали су часовима и дружили се са својим старијим другарима. Погледали су новогодишњу представу, а затим су присуствовали часовима учитељица четвртог разреда.Представу за предшколце вртића ,,Бајка” припремили су ученици четвртог разреда са својим учитељицама Оливером Николић, Оливером Манић и Сањом Ракић и наставницом енглеског језика Миленом Вуковић Марковић.На крају дружења су својим малим другарима поделили симболичне поклоне.

       

17.12.2019.год. ПОСЕТА  ПРЕДШКОЛЦИМА  У  ВРТИЋУ ”БАЈКА”

Директорка  школе мр Верица Раденковић, помоћник директора Милош Митић, педагог школе Драгана Стевановић и учитељице четвртог разреда Оливера Манић, Оливера Николић и Сања Ракић, посетили су данас предшколску групу вртића ,,Бајка”. Присуствовали су родитељском састанку и представили рад школе родитељима и предшколцима.За све заинтересоване родитеље, врата наше школе су  отворена за посету.

         

10.10.2019.год. ПОСЕТИЛЕ СУ НАС  ПРЕДШКОЛСКЕ ГРУПЕ ВРТИЋА ”МАЗА” И ”МАСЛАЧАК”

У оквиру маркетинга школе организовали смо превоз за предшколце предшколских установа “Маслачак” и “Маза 3” који су нас данас  били у посети. Имали су прилику да обиђу школу, упознају учитељице четвртог разреда и погледају представу коју су за њих припремили старији другари, ученици четвртог разреда. Предшколци су нам представили своје маске, рецитовали су, играли и певали. Сви смо уживали у овом дружењу. директорка школе, педагог, психолог, читељице четвртог разреда, библиотекари.

          

09.10.2019.год.  ПОСЕТА ПРЕДШКОЛЦИМА У ВРТИЋУ ”БАЈКА”

Поводом Дечије недеље, предшколце у вртићу ”Бајка” посетиле су директорка школе мр Верица Раденковић, педагог школе Драгана Стевановић, школски психолог Маја Рудић,библиотекар Александра Савић и учитељице четвртог разреда.Том приликом наша директорка уручила је комплет бајки васпитачима вртића које ће користити у раду са децом. Представу за предшколце извели су  ученици четвртог разреда, коју су припремили  са својим учитељицама Оливером Манић, Оливером Николић и Сањом Ракић.

             

08.10.2019.год.  ПОСЕТА ПРЕДШКОЛЦИМА  У  ВРТИЋУ ”МАСЛАЧАК” 

У оквиру Дечије недеље, директорка школе мр Верица Раденковић, педагог школе Драгана Стевановић, школски психолог Маја Рудић и библиотекар Марија Марковић посетиле су предшколску групу вртића ,,Маслачак”.За њих су ученици четвртог разреда извели представу коју су припремили  са својим учитељицама Оливером Манић, Оливером Николић и Сањом Ракић.