Маркетинг школе

27.12.2019.год. НОВОГОДИШЊА ПРИРЕДБА ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ У НАСЕЉУ МИЛКА ПРОТИЋ

У насељу Милка Протић одржана је новогодишња приредба за предшколце и њихове родитеље. Приредбз су припремили  ученици млађих  разреда и предшколци.Приредба је била добар пример корелације свих предмета, пројектне наставе, а велики део програма је био изведен на енглеском језику. На крају вечери предшколцима су подељени новогодишњи пакетићи.

Image may contain: 27 people, people sitting and indoorImage may contain: 5 people, people standing

25.12.2019.год. ПОСЕТИЛИ СУ НАС ПРЕДШКОЛЦИ ИЗ ВРТИЋА ”МАСЛАЧАК”

За предшколце вртића ,,Маслачак” у оквиру маркетинга школе, организовали смо превоз и били су данас наши гости.У пратњи директорке Верице Раденковић, помоћника директора Милоша Митића, педагога Драгане Стевановић и библиотекарки школе, деца су посетила часове хемије, немачког језика, ликовне културе и физичког. Уживали су у новогодишњој представи, а затим су присуствовали часовима учитељица четвртог разреда.

Image may contain: 4 people, people standing, crowd and outdoor

24.12.2019.год. ПОСЕТА  ПРЕДШКОЛАЦА  ИЗ ВРТИЋА ”БАЈКА”

У оквиру маркетинга школе, организовали смо превоз за предшколце вртића ,,Бајка”, који су данас били наши гости.У пратњи директорке Верице Раденковић, помоћника директора Милоша Митића, педагога Драгане Стевановић и библиотекарки школе, деца су обишла наставне кабинете и салу за физичко. Присуствовали су часовима и дружили се са својим старијим другарима. Погледали су новогодишњу представу, а затим су присуствовали часовима учитељица четвртог разреда.Представу за предшколце вртића ,,Бајка” припремили су ученици четвртог разреда са својим учитељицама Оливером Николић, Оливером Манић и Сањом Ракић и наставницом енглеског језика Миленом Вуковић Марковић.На крају дружења су својим малим другарима поделили симболичне поклоне.

Image may contain: 3 peopleImage may contain: 4 people, crowd and indoor

17.12.2019.год. ПОСЕТА  ПРЕДШКОЛЦИМА  У  ВРТИЋУ ”БАЈКА”

Директорка  школе мр Верица Раденковић, помоћник директора Милош Митић, педагог школе Драгана Стевановић и учитељице четвртог разреда Оливера Манић, Оливера Николић и Сања Ракић, посетили су данас предшколску групу вртића ,,Бајка”. Присуствовали су родитељском састанку и представили рад школе родитељима и предшколцима.За све заинтересоване родитеље, врата наше школе су  отворена за посету.

Image may contain: 19 people, people smiling, people sitting and indoor

Image may contain: 8 people, people standing, shoes and indoor

10.10.2019.год. ПОСЕТИЛЕ СУ НАС  ПРЕДШКОЛСКЕ ГРУПЕ ВРТИЋА ”МАЗА” И ”МАСЛАЧАК”

У оквиру маркетинга школе организовали смо превоз за предшколце предшколских установа “Маслачак” и “Маза 3” који су нас данас  били у посети. Имали су прилику да обиђу школу, упознају учитељице четвртог разреда и погледају представу коју су за њих припремили старији другари, ученици четвртог разреда. Предшколци су нам представили своје маске, рецитовали су, играли и певали. Сви смо уживали у овом дружењу.

Image may contain: 9 people, people smilingImage may contain: 4 people, people smiling, people standing

09.10.2019.год.  ПОСЕТА ПРЕДШКОЛЦИМА У ВРТИЋУ ”БАЈКА”

Поводом Дечије недеље, предшколце у вртићу ”Бајка” посетиле су директорка школе мр Верица Раденковић, педагог школе Драгана Стевановић, школски психолог Маја Рудић,библиотекар Александра Савић и учитељице четвртог разреда.Том приликом наша директорка уручила је комплет бајки васпитачима вртића које ће користити у раду са децом. Представу за предшколце извели су  ученици четвртог разреда, коју су припремили  са својим учитељицама Оливером Манић, Оливером Николић и Сањом Ракић.

Image may contain: 9 people, people sitting and indoorImage may contain: 2 peopleImage may contain: 16 people, people smiling, people standing

 

 

 

 

 

 

 

08.10.2019.год.  ПОСЕТА ПРЕДШКОЛЦИМА  У  ВРТИЋУ ”МАСЛАЧАК” 

У оквиру Дечије недеље, директорка школе мр Верица Раденковић, педагог школе Драгана Стевановић, школски психолог Маја Рудић и библиотекар Марија Марковић посетиле су предшколску групу вртића ,,Маслачак”.За њих су ученици четвртог разреда извели представу коју су припремили  са својим учитељицама Оливером Манић, Оливером Николић и Сањом Ракић.

Image may contain: 4 people, people sitting and indoorImage may contain: 1 person, sitting, crowd and indoor