Маркетинг школе

ПРОМОТИВНИ ПЛАКАТИ ЗА УПИС УЧЕНИКА ПРВОГ РАЗРЕДА И ПРЕДШКОЛАЦА

14.12.2020. год. ПРОМОТИВНИ ВИДЕО ЗА БУДУЋЕ ПРЕДШКОЛЦЕ

У нашој предшколској групи деци је испуњено време разним, корисним активностима, које позитивно утичу на њихов развој и одрастање.

Њихово учење се реализује кроз игру и савремен приступ настави.

Поред тога што се дружеуче слова и бројеве, предшколци имају бесплатне часове енглеског језика и  часове корективне гимнастике.

Често учествују у радионицама које имају за циљ развој фине моторике код деце.

У понуди је и драмска секција кроз коју деца могу да покажу своје таленте,креативност и уче се лепом изражавању.

Боравак у нашој предшколској групи је пријатан, у лепо уређеном простору, у коме су деца безбедна, јер безбедност  деце је на првом месту.

Предшколци добијају бесплатне уџбенике и поклоне добродошлице.

Много је разлога да деца буду део баш наше предшколске групе.

6.10.2020.год. ПОДЕЛА ЧЕСТИТКИ ПРЕДШКОЛЦИМА

У овиру Дечије недеље, директорка школе, Верица Раденковић, посетила је вртиће “Бајка” и “Маслачак” и предала васпитачицама честитке које су наши ученици са наставницом ликовне културе,Иваном Вујић, припремили за предшколце.

27.12.2019.год. НОВОГОДИШЊА ПРИРЕДБА ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ У НАСЕЉУ МИЛКА ПРОТИЋ

У насељу Милка Протић одржана је новогодишња приредба за предшколце и њихове родитеље. Приредбз су припремили  ученици млађих  разреда и предшколци.Приредба је била добар пример корелације свих предмета, пројектне наставе, а велики део програма је био изведен на енглеском језику. На крају вечери предшколцима су подељени новогодишњи пакетићи.

     

25.12.2019.год. ПОСЕТИЛИ СУ НАС ПРЕДШКОЛЦИ ИЗ ВРТИЋА ”МАСЛАЧАК”

За предшколце вртића ,,Маслачак” у оквиру маркетинга школе, организовали смо превоз и били су данас наши гости.У пратњи директорке Верице Раденковић, помоћника директора Милоша Митића, педагога Драгане Стевановић и библиотекарки школе, деца су посетила часове хемије, немачког језика, ликовне културе и физичког. Уживали су у новогодишњој представи, а затим су присуствовали часовима учитељица четвртог разреда.

             
24.12.2019.год. ПОСЕТА  ПРЕДШКОЛАЦА  ИЗ ВРТИЋА ”БАЈКА”

У оквиру маркетинга школе, организовали смо превоз за предшколце вртића ,,Бајка”, који су данас били наши гости.У пратњи директорке Верице Раденковић, помоћника директора Милоша Митића, педагога Драгане Стевановић и библиотекарки школе, деца су обишла наставне кабинете и салу за физичко. Присуствовали су часовима и дружили се са својим старијим другарима. Погледали су новогодишњу представу, а затим су присуствовали часовима учитељица четвртог разреда.Представу за предшколце вртића ,,Бајка” припремили су ученици четвртог разреда са својим учитељицама Оливером Николић, Оливером Манић и Сањом Ракић и наставницом енглеског језика Миленом Вуковић Марковић.На крају дружења су својим малим другарима поделили симболичне поклоне.

       

17.12.2019.год. ПОСЕТА  ПРЕДШКОЛЦИМА  У  ВРТИЋУ ”БАЈКА”

Директорка  школе мр Верица Раденковић, помоћник директора Милош Митић, педагог школе Драгана Стевановић и учитељице четвртог разреда Оливера Манић, Оливера Николић и Сања Ракић, посетили су данас предшколску групу вртића ,,Бајка”. Присуствовали су родитељском састанку и представили рад школе родитељима и предшколцима.За све заинтересоване родитеље, врата наше школе су  отворена за посету.

         

10.10.2019.год. ПОСЕТИЛЕ СУ НАС  ПРЕДШКОЛСКЕ ГРУПЕ ВРТИЋА ”МАЗА” И ”МАСЛАЧАК”

У оквиру маркетинга школе организовали смо превоз за предшколце предшколских установа “Маслачак” и “Маза 3” који су нас данас  били у посети. Имали су прилику да обиђу школу, упознају учитељице четвртог разреда и погледају представу коју су за њих припремили старији другари, ученици четвртог разреда. Предшколци су нам представили своје маске, рецитовали су, играли и певали. Сви смо уживали у овом дружењу.

          

09.10.2019.год.  ПОСЕТА ПРЕДШКОЛЦИМА У ВРТИЋУ ”БАЈКА”

Поводом Дечије недеље, предшколце у вртићу ”Бајка” посетиле су директорка школе мр Верица Раденковић, педагог школе Драгана Стевановић, школски психолог Маја Рудић,библиотекар Александра Савић и учитељице четвртог разреда.Том приликом наша директорка уручила је комплет бајки васпитачима вртића које ће користити у раду са децом. Представу за предшколце извели су  ученици четвртог разреда, коју су припремили  са својим учитељицама Оливером Манић, Оливером Николић и Сањом Ракић.

             

08.10.2019.год.  ПОСЕТА ПРЕДШКОЛЦИМА  У  ВРТИЋУ ”МАСЛАЧАК” 

У оквиру Дечије недеље, директорка школе мр Верица Раденковић, педагог школе Драгана Стевановић, школски психолог Маја Рудић и библиотекар Марија Марковић посетиле су предшколску групу вртића ,,Маслачак”.За њих су ученици четвртог разреда извели представу коју су припремили  са својим учитељицама Оливером Манић, Оливером Николић и Сањом Ракић.