Велики успех наших ученика на такмичењима

Ученици Маша Стојановић, Вук Стојилковић и Јован Стојичић са наставницом српског језика Наташом Миоковић гостовали су у емисији „Данас“ на телевизији „Zona plus“.

Тема емисије била је успех наших ученика на највишем нивоу такмичења у току школске године.

Ученица седмог разреда Маша Стојановић, иначе и председница Ученичког парламента наше школе, ове године је освојила прво место са максималним бројем бодова на Републичком такмичењу из књижевности, Књижевна олимпијада.

Вук Стојилковић, ученик седмог разреда, ове године остварио је запажен успех на Републичком такмичењу из географије освојивши другу награду.

Ученик шестог разреда Јован Стојичић учествовао је на  два Републичка такмичења и остварио одличне резултате и на једном и на другом. Друго место освојио је на државном такмичењу из физике, а на такмичењу из математике изборио се за треће место.

Ученици су истакли да су им велику подршку пружили предметни наставници, да су их подстакли да се такмиче и да ће захваљујући њима наставити да се такмиче и следеће школске године.

Наставница српског језика Наташа Миоковић похвалила је ученике који су, осим ово троје ученика, учествовали на највишим нивоима такмичења из скоро свих предмета и истакла да је само учешће на овим такмичењима изузетно велики успех.

Целу емисију можете поглдати у наставку

 

Leave a Reply