Обавештење о упису деце у први разред у ОШ „Бубањски хероји“

Због новонастале ситуације и ванредног стања у нашој земљи, обавештавамо вас да је од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја стигло упутство о предстојећем упису деце у први разред.

Родитељу/другом законском заступнику деце која су стасала за упис у први разред основне школе за школску 2020/2021.годину, од 1.априла 2020.године биће омогућено да електронским путем искажу интересовање за упис у нашу школу преко портала еУправа (euprava.gov.rs).

Уколико родитељ не искаже заинтересованост на овај начин, не доводи се у питање упис детета у први разред наше школе.

Дете можете уписати у први разред тако што ћете скенирано или у формату слике извод из матичне књиге рођених послати  путем електронске поште на адресу:

bheroji@medianis.net

или путем Viber-а  на број телефона особе за контакт ( секретар школе):

063/17-07-237

у периоду од 10:30 до 15:00 часова ,текстуално, са напоменом из које групе припремног предшколског програма дете долази,  и са сликом извода у прилогу, са броја телефона родитеља/другог законског заступника, како би школа могла да вас контактира по почетку рада. Контакти родитеља су неопходни ради заказивања термина тестирања од стране стручне службе (педагога и психолга). Родитеље ћемо контактирати по почетку рада, односно по окончању ванредног стања.

 

Упис званично траје до 31. августа и има места за све ђаке прваке.

 

Директор Основне школе “Бубањски хероји“ у Нишу

мр Верица Раденковић

Leave a Reply