За мале и велике ђаке

Драги моји мали и велики ђаци,

већ је крај друге недеље  вашег рада  и учења на даљину помоћу платформе коју су поставиле моје колеге а ваши наставници и учитељи. Осетила сам потребу да вам се обратим писаним путем пошто се нећемо виђати неко време, али верујте ми брзо ће то проћи.

Морам да истакнем да сам задивљена како сте се добро  организовали, одговорно приступили раду , пратите наставу, радите задатке које вам шаљу учитељи, предметни наставници и одељењске старешине. Показали сте  да су  ваше дигиталне компетенције на завидном нивоу, што је за сваку ПОХВАЛУ.

За све нас заједно , ово је нова ситуација у којој сви ми заједно учимо, радимо и размењујемо на један потпуно другачији начин.Из ове ситуације сви ћемо заједно научити да је у животу најважнија  способност прилагођавања на новонастале ситуације које ће нам се дешавати у животу и како да их превазиђемо на најбољи могући начин.

Слушајте ваше родитеље, када завршите са наставом и школским обавезама, помозите им кад год сте у прилици да урадите нешто у кући уместо њих. Изненадите их, направите доручак за све вас, можда и  неку посластицу, слободно  пробајте, све се у животу учи.  Трудите се да проведете ово време што квалитетније са вашом породицом. Слушајте музику, заједно гледајте филмове, прочитајте неку добру књигу, играјте неку друштвену игру… Пуно је тога што можете  да урадите да вам ово време прође на најбољи могући начин.

Поносна сам што сте ђаци наше школе. Будите ми добри, здрави, весели и чувајте се.

Чувајте себе и вашу породицу.

Пуно вас поздрављам и до скорог виђења!

Ваш педагог  Драгана Стевановић

Leave a Reply